Cumartesi günü yağan yoğun kar sonucunda yol temizleme çalışmalarının yapılmasına rağmen ilçenin çeşitli noktalarında gizli buzlanma yaşanmakta. Sürücülerin bu bölgelerde aşırı dikkatli ve azami hız sınırlarının çok altında yol almaları gerektiği bildirildi.


Kar yağışı sonrasında il genelinde yaşanan gizli buzlanma ve zemin de yer alan buz sebebiyle yaşanan kazalar göz önünde bulundurulduğunda, ilçemiz genelinde bir kaç noktaya aşırı dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizmekteyiz. 

D-100 kara yolunun Hendek Yukarı Hüseyin Şeyh – Hicriye – Şevketiye  mevkiileri çeşitli bölgelerindeki yokuş iniş ve çıkışlarının dış etkenler ve hava sıcaklığının oldukça düştüğü şu günlerde gizli buzlanmaya elverişli yerler olması sebebiyle sürücülerin çok dikkatli olmaları gerekmektedir. 
Bunun yanı sıra Hendek ilçesine bağlı Çamlıca beldesi bağlantı yolunda çeşitli kooperatif araçlarının güzergahları olması sebebiyle bu bölgelerde yaşanabilecek kazaların önlem ve yol temizleme çalışmaları her ne kadar sürdürülmekteyse de gizli buzlanma meydana gelme riski taşımaktadır. Bu nedenle bu bölgelerdeki sürücülerin çok dikkatli olmaları gerekmektedir. 
Çetin geçeceği düşünülen kış mevsiminde kazasız günler dileriz.