CHP Hendek İlçe örgütü olarak 30 Mart seçimine kazanmak amacıyla giriyoruz. Diğer partilerin hedefleri de budur ve haklıdırlar. Maalesef kendi güçlerinin üstünde gürültü çıkarmayı seçim çalışması sanan, MHP tabanındaki bazı kişiler yalan haberlerle ortada dolaşıyorlar. Güya CHP, MHP’yi destekliyormuş.

Biz bunu niye yapalım, hiç çok azı destekler mi? Son 2011 seçiminde köyler dahil bizden daha az oy almış bir partiyi niye destekleyelim? Kazanma şansı bizden düşük olan partiyi niye destekleyelim? Geçen dönem belediye meclisindeki başarısızlıkları ve teslimiyetçilikleri ortada. Son iki dönem belediye meclisinde olmalarına rağmen bir varlık gösteremedikleri ortada. Bunu da Hendek halkı iyi biliyor.

Böyle yalan haberler siyasetin seviyesini düşürür. Son seçimlerde oyları sürekli düşen MHP’li arkadaşlara tavsiyemiz yalanla başarı kazanılamaz. İnsanları bir kere kandırırsınız, ama hep kandıramazsınız. Siyasette doğruluk ve dürüstlük temel ilkemiz olmalıdır.

Adayımız Endüstri mühendisi A.Selami KARAKADI’ nın eğitimi, tecrübesi ve kişiliği ile Hendek için en iyi aday olduğu bellidir. Hendek halkı adayımızın özellikleri ve ekibini takdir etmektedir. Hedefimiz vatandaşımızın da desteği ile bu seçimden zaferle çıkmaktır.

CHP HENDEK İLÇE BAŞKANLIĞI