Hüseyin Çit, "Anneme çok teşekkür ediyorum. Ben onun ayakları altına pas pas olmak istiyorum." dedi. Hendek Çamlıca'da Yaşayan Anne Fatma Çit ise oğlunun sağlığına kavuşmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Araştırma Geliştirme Müdürlüğü’nde bilgisayar mühendisi olarak çalışan böbrek hastası Hüseyin Çit, bir süredir böbrek hastasıydı.

Sürekli diyalize giren Çit'e annesi Fatma Çit böbreğini bağışladı. Yapılan bir dizi tahliller sonucu annesinin böbreğinin uygun olduğu anlaşılan Çit ile anne Fatma Çit, İstanbul Bahçelievler'de bulunan Medicana Hastanesi'nde ameliyata alındı. Başarılı geçtiği belirtilen ameliyat sonucu anneden alınan böbrek evli ve bir çocuk babası Hüseyin Çit'e nakledildi.

Hastanedeki tedavilerinin ardından Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki evinde dinlenen Çit, annesine bir kere daha teşekkür etti.

Yaşadıklarını anlatan Çit, "2009 yılının son aylarında tansiyon rahatsızlığıyla ortaya çıkan hastalığım yaklaşık 4 sene kronik böbrek yetmezliği şeklinde zuhur etti. 2013’ün son aylarında böbrek yetmezliği sebebinden dolayı 3 Ocak 2014 tarihinde annemden böbrek alarak böbrek nakli gerçekleşti. 52 gün hastanede kaldım. Sonra taburcu oldum. Şimdi evde dinleniyorum." dedi.

Annesine her zaman teşekkür ettiğini belirten Çit, şunları kaydetti: "Annem beni ikinci kez dünyaya getirdi. Anneme çok teşekkür ediyorum. Cennet annelerin ayakları altındadır. Ben de onun ayakları altında pas pas olmak istiyorum."

Hendek Çamlıca'da Yaşayan Anne Fatma Çit ise oğlunun sağlığına kavuşmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Anneler, evlatlarına kıyamıyor. Her zaman yanında oluyor." ifadelerini kullandı.