Hendek P.T.T. Müdürlüğü tarafından Çamlıca beldesinde belediye başkanı Sinan Baylan ve P.T.T. müdürü Muhsin Yağan ile birlik beraberlik içerisinde bulunup. Çamlıca beldesinde P.T.T. Acentesi kurulmasıyla beraber tüm Çamlıca halkı ve çevre köy sakinleri bu günden itibaren ne Hendek P.T.T.’sine ne de Akyazı P.T.T.’sine gitmelerine gerek kalmayacak. 


Çünkü halkın P.T.T.  ile yapılacak tüm ihtiyaçlarını P.T.T. Acentesin den giderebileceklerini belirti. Hizmeti vatandaşın ayağına götürmeyi prensip edinen P.T.T.’nin işyerlerini çoğaltma açısından Hendek ilçesine bağlı Çamlıca Beldesinde tüm P.T.T. Merkez Müdürlüğündeki işlemler in yapılması açısın dan Hendek Çamlıca Beldemizde P.T.T. Acentesi olarak Vatandaşların hizmetine sunulduklarını belirtiler.


Çamlıca’da yeni açılan P.T.T. acente müdürü Mehmet ÖZCAN’ın İfadeleri şöyle;” Bizler Çamlıca halkına ve çevre köylere her zaman vatandaşların P.T.T. hizmetlerini aklarına getirme nin mutluluğu içerisinde olduklarını belirten  ve  Öncelikle Çamlıca belediye başkanı Sinan Baylan’a bizlere göstermiş olduğu kolaylıklardan dolayı teşekkür ederiz. Yine ilçemiz P.T.T. müdürü Sayın Muhsin Yağan’a da böyle bir imkânı bizlere sunduğu için kendisine ve P.T.T. Müdürlüğüne de teşekkür ederiz. 


Bizlere halkımızın da imkânları doğrultusunda desteklerini bekliyoruz.”