Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sivritepe, Paşaköy, Çobanyatak, Hallaç ve Karatoprak Mahallelerinde asfalt çalışmasını tamamladı.

2017 Yılında asfaltlanmayan mahalle bırakmamayı hedefleyen Hendek Belediyesi, asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler gece gündüz demeden çalışıyor. Uzak ve Merkez Mahallelerde tespit edilen yerlere asfalt atılması için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hergün bir mahallede çalışmasını yapıyor.

Artan nüfusla birlikte hizmet alanımız da genişliyor

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Püsküllü, her geçen gün hızla büyüyen ve gelişen ilçemizde, hizmet ağının da genişlediğini belirterek “ İlçemiz büyüyüp geliştikçe artan nüfusla birlikte hizmet alanımız da genişliyor. Yaptığımız tüm çalışmalar ilçemizin geleceğine yönelik çalışmalardır. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel ve daha yaşanabilir bir Hendek bırakmanın gayreti ile yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 2017 Yılı asfalt atağımız da aralıksız devam ediyor. Tespit edilen tüm mahallelerimize asfalt çalışması yapacağız “ Dedi.