Hendek’e, bir ödül daha



Hendek Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi Projelerine ödül

Hendek Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından  düzenlenen ve kamuoyunda Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri tarafından,  ödüle layık görüldü.


Yapı İşleri, Mimari Projeler ve Ulaşım Hizmetleri kategorisinde "Hendek Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi Projesi" ile Hendek Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği Altın Karınca Belediyecilik ödülleri tarafından, seçkin projeler içerisinden ödüle  layık görüldü. 

Geleneksel olarak düzenlenen ve Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması, ALTIN KARINCA belediyecilik ödülleri kapsamında, Hendek Belediyesi  ödül aldı. Bu yıl Turkcell’in desteğiyle beşincisi düzenlenen ve altı ayrı kategoride toplam 512 katılımla rekor kırılan Altın Karınca yarışması kapsamında, 203 seçkin proje içersinden Hendek Belediyesi  ödüle layık görüldü. 


Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Prof. Dr. Rafet Bozdoğan'ın bilim kurulu başkanlığını yaptığı, 12 akademisyen ve uygulayıcının da jüri üyesi olduğu Altın Karınca yarışmasının sonuçları Taksim Martı Hotel'de gerçekleştirilen ödül töreniyle sahiplerini buldu.Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin programı nedeniyle katılamadığı ödül programına vekaleten Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Yaşartürk ve proje ekibinden Levent Ersükmen ve Adem Uçar katıldı. Hendek Belediyesi’nin ödülünü Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşartürk Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den aldı.