Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışı sonrası bozulan yollarda asfalt yama ve kilit parke tamiratı çalışmaları yapıyor. Ekipler Stadyum Caddesi, Çevre Yolu, Eski Hastane önü, Rasim Paşa Caddesi, Yenimahalle, Remzi Efendi Caddesi ve Çamlıca Merkez’de, yağışlar sonrası oluşan çukurların doldurulması ve doğalgaz ile su hattı döşemelerinde oluşan bozulmaları doldurarak bakım çalışması yapıyorlar.

Ekipler ayrıca Rasim Paşa Mahallesi Kazimiye Caddesi üzerinde olan menfezin çökmesinden dolayı yenileme çalışması yaparak 21 metre boyundaki alana çift sıralı koriyel boru döşedi.

Yapılan çalışmaları yakından takip eden, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü “ İlçemizde kısa süre önce yoğun kar yağışı ile mücadele ettik. Tüm ekiplerimiz seferber oldu ve yirmidört saat aralıksız çalıştı. Yağışlar sonrası da bazı caddelerde çukurlar oluştu. Ekiplerimiz oluşan çukurları soğuk asfalt yama ile bakım çalışması yapıyor. Hendek Belediyesi ekipleri ihtiyaç duyulan her yerde hizmet vermeye devam ediyor “ Dedi.