HENDEK BELEDİYESİ’NDEN EVDE TEMİZLİK HİZMETİ

 

HENDEK BELEDİYESİ HER YER DE


" Çiçekler sosyal hizmet aşkına projesi " her gün bir mahallede yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara hizmet eli uzatarak evlerini temizliyor.

“Evim çiçek gibi oldu”

Hendek Belediyesi, ilçede yaşayan yaşlı, engelli ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik ev temizliği projesine, her gün bir mahalleye giderek devam ediyor.  Ekipler evlerde yerleri süpürüp siliyor, toz alıyor, cam, halı, kapı ve çerçeveleri temizliyor, mutfak, tuvalet ve banyo temizliği yapıyor, balkonları yıkıyor.Ekipler  evlerinde çamaşır makinası olmayan vatandaşların çamaşırlarını da mobil araçta bulunan çamaşır makinasında yıkayıp teslim ediyor. Bugüne kadar Hendek’in mahallelerinde birçok eve hizmet götüren Hendek Belediyesi’nin bu örnek uygulaması vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Ekipler hizmete devam 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü " Sosyal Hizmetler Birimimiz her gün bir mahallemizde tespit edilen evi temizliyor, gerektiğinde aracımızda bulunan çamaşır makinasında vatandaşın çamaşırlarını yıkıyor. Yaşlı, mağdur, engelli ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik, bu uygulamamız başladığı günden bugüne kadar düzenli olarak devam ediyor. Uygulama vatandaşımızın memnuniyeti ile karşılandı, ekiplerimiz hizmet vermeye devam edecek. “ Dedi. Evde temizlik hizmeti almak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar 444 54 03 no’lu telefondan Beyaz Masa ile görüşebilirler.