Hendek Belediyesi’nden projeye büyük destek
“ Nasrettin Hoca Fıkraları,  Türk Masalları ve Hikayeleri  “

Hendek Kaymakamlığı, Hendek Belediyesi ve SAÜ Eğitim Fakültesi işbirliği ile başlatılan, “ Bir Kitap, Bir İnsan “ projesine Hendek Belediyesi tarafından, resimli Nasrettin Hoca Fıkraları ve resimli Türk Masalları ve Hikayeleri  kitapları ile destek  verildi.

Mustafa Asım İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programla kitapların dağıtımı yapıldı. Programa Kaymakam İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, okul müdürü, müdür yardımcıları ve öğrenciler katıldı.

Sizler bizim geleceğimizsiniz

Programda bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, öğrencileri tebrik ederek “  Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bizim sizlerden tek istediğimiz kendinizi geleceğe göre hazırlamanız. Buda tamamen okumaktan geçiyor. Biz de Belediye olarak bu kampanyada sizlere destek vereceğiz. Sizlerin çok iyi yetişmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışacağız. Sizlerden de biraz gayret istiyoruz. İlçemizde eğitimi daha üst seviyelere çıkarmalıyız. Bunun için bu kampanyaya destek veriyoruz. Kampanyamız ilçemize hayırlı olsun “ Dedi.

Başarı için sürekli okuyacağız



Kaymakam İdris Akbıyık da, kampanyanın hayırlı olması temennisinde bulunarak “ Okullar açıldığı zaman Mustafa Asım İlköğretim Okulu’nda bir kampanya başlattık. Kampanyamızda herkes bir kitap okuyup, bir kişiye de okutacaktı. Beni ziyarete gelen herkese kitap hediye ediyorum. Belediye Başkanımıza kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İki ayda 6 bin kitap desteği verildi. Kitap okuyan her öğrencimizi tebrik ediyorum. Başarılı olmak için sürekli okuyacağız. Ülkemize daha iyi hizmet verebilmek için okumanız gerekiyor. Sürekli kitap okuyan çocuklar daha başarılı oluyorlar. Bir Kitap, Bir İnsan, diyelim ve projemize devam edelim. Projemiz bu okulumuzda başlamıştı, öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum “Dedi.

Bir Kitap Bir İnsan, projesinde, 13 kitap okuyan 4E sınıfı öğrencisi Şengül Yıldızhan birinci, 11 kitap okuyan 4E sınıfı öğrencisi Zehra Keçiş ikinci olurken, 9 kitap okuyan 4C sınıfı öğrencisi Tufan Ayar da üçüncü oldu.

Projede birinci olan öğrenci altınla ödüllendirilirken diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi. Dada sonra Hendek Belediyesi tarafından destek verilen kitaplar öğrencilere dağıtıldı.