Hendek Belediye Personeli iftarda buluştu.

Başkan İnci iftar sonrası bir konuşma yaparak “Yapılan hizmetler sadece benim değil, sizin hizmetlerinizdir. Bu kadro ile yapamayacağımız iş yoktur "dedi.

Hendek Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen iftara Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Başkan Yardımcı  Eyüp Çizer, daire müdürleri, belediye ve HİMPAŞ personeli aileleri ile birlikte katıldı. İftara belediye personeli tam kadro katıldı. 

“ Bu kadro ile yapamayacağımız iş yoktur “

Başkan İnci iftar sonrası  bir konuşma yaparak “ Hepinize üstün gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler halkına hizmet eden bir aile gibiyiz. Yapılan hizmetler sadece benim değil, sizin hizmetlerinizdir. Elinizden gelen gayreti gösterdiniz ve  adından sözettiren bir ilçe konumuna geldik. Hendek’i hep birlikte bu hale getirdik. Biz biz aileyiz. Bu başarıları hep birlikte elde ettik. Bu kadro ile yapamayacağımız iş yoktur. Hepiniz çok gayretkarsınız. İlçemizin en üst seviyelere çıkarak çitasının yükselmesinde hepinizin emeği büyüktür. Bunu hep birlikte başardık. İnşallah daha birçok eserlere sizlerle birlikte imza atacağız. Hepinize teşekkür ediyorum “ Dedi.