Başkan Püsküllü, Muhtarlar Gününü Kutladı

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle muhtarları ağırladı.

Programa, Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Garnizon Komutanı Yzb. Deniz Kün, Emniyet Müdürü Şevket İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, İlçe Tarım Müdürü Erhan Sunman, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve muhtarlar katıldı.

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, selamlama konuşması yaparak, bu mutlu günlerinde kendilerini unutmayan, Kaymakam Orhan Burhan ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye teşekkür etti.

Merkezde ne hizmet varsa uzak mahallelerde de aynı hizmeti sunmanın gayretindeyiz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 19 Kasım Muhtarlar Günü’nü kutlayarak “ Beşinci yılımıza girdik. Bu dönemde yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinize Hendek halkı adına teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte mahallelerimizde elimizden geldiği kadar güzel çalışmalar yaptık. Büyükşehir yasasıyla birlikte köylerin de bizlere bağlanmasıyla hizmet ağımız daha da genişleri. Merkezde ne hizmet yapıyorsak, uzak mahallelerimize de aynı hizmeti sunmanın gayreti ile çalışıyoruz. Aramızda olmayıp hakkın rahmetine kavuşan muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, hasta olan iki muhtarımıza da acil şifalar diliyorum. Gününüz kutlu olsun “ dedi.

Gününüz kutlu olsun

Kaymakam Orhan Burhan da konuşmasında “ 30 Mart 2014 de başlayan serüven yaklaşık beş ay sonra bitiyor. Devam edecek ve devam etmeyecek olan muhtarlarımıza şimdiden yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Çayırbaşı ve Yeniyayla Muhtarlarımız şuan hastanede tedavi görüyorlar. Kendilerine acil şifalar diliyorum. Kırktepe muhtarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Belediye Başkanımıza göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum “ diyerek Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Günün anısına hediye

Program sonunda, Başkan İrfan Püsküllü, tüm muhtarlara günün anısına hediye verdi.