İnci, “Sizleri mahcup etmedik”

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nı iftarda ağırlayan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, “Sizlerle birlikte çok yol katettik. Birlikte yaptığımız çalışmalarla üç dönemdir Hendek’e hizmet ediyoruz. Bunu, çalışma, birlik ve beraberlikle gerçekleştirdik. Bizler hizmette yarışıyoruz.”dedi.

Hendek Gençlik Merkezi’nde düzenlenen iftara, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, Çamlıca Belde Belediye Başkanı Sinan Baylan, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, köy ve mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili, aileleri ile birlikte katıldı. Başkan İnci AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal masaları tek tek gezerek, misafirleri selamladı.

Hizmete devam

Yoğun bir katılımın olduğu iftarda, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, partilileri selamlayarak, hayırlı Ramazanlar diledi. Başkan Sofu “ Birlik ve beraberlik içerisinde büyük başarılara imza attık. Bu başarılar sizlerin başarılarıdır. İktidara geldiğimiz günden bugüne halkımıza hizmet ediyoruz. Sizlerin gücü ve halkımızın da teveccühü ile hizmet etmeye devam edeceğiz “ Dedi.

Zamanla yarışıyoruz

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de bir konuşma yaparak “ Sizlerle birlikte çok yol katettik. Birlikte yaptığımız çalışmalarla üç dönemdir Hendek’e hizmet ediyoruz. Bunu, çalışma, birlik ve  beraberlikle gerçekleştirdik. Milletimize hizmet etmeye hep birlikte devam edeceğiz. Bizler hizmetle yarışıyoruz. Hendek her dalda birincilikler almış bir konumdadır. Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında Hendekli şampiyonlarımız var. Belediyecilikte de ayrı başarılar elde ederek ödüller aldık. Sizinle birlikte çıktığımız bu yolda, bu halka hizmet etmek bizleri mutlu ediyor. Şu an bulunduğumuz tesis çocuklarımıza yıllarca hizmet verecek. Yapımı devam eden Merkez Rasim Paşa Cami’de bin yıl hepimizin eseri olarak ayakta kalacak ve dualar alacağız. Hastanemizin de temeli atıldı, kısa sürede tamamlanacak. Stadyum ve spor salonumuz da yapılıyor. Sporda da olimpiyatlara gireceğiz.  İnşallah olimpiyatlar Türkiye’de olur ve Hendek’ten de şampiyonlar çıkarırız. Hendek Olimpiyat şehri olacak. İnşallah İstiklal Marşımızı söyletip, Bayrağımızı dalgalandıracağız. Sizlerle birlikte gece gündüz demeden çalışıyor ve zamanla yarışıyoruz. Şimdiden hepinize hayırlı Bayramlar diliyorum “ Dedi.
İftar sonrası, misafirlere Osmanlı kıyafetli gençler tarafından şerbet ikramı yapıldı.