HENDEK BELEDİYE BAŞKANI İNCİ TOPUK YAYLASI’NDA
 
İnci, Coştu bir kere Bayramlıklar İnci’den Kamp bedeli İnci’den Eşofmanlar İnci’den
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca ile Topuk Yaylası’nda kamp yapan Sakaryasporlu sporcuları ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, önümüzdeki yıl Topuk Yaylası’nda yapılacak kamp masrafını üstlendi. Ayrıca Başkan İnci, bu yılda geleneği bozmadı ve Sakaryasporlu futbolculara bayramlık sözü verdi. Bununla da yetinmeyen İnci, futbolcuların isteği üzerine Adidas eşofman ve ayakkabı da söz verdi.
 
2013’e rezervasyon yaptırdı
 
Her yıl Sakaryasporlu futbolcuları baştan aşağı giydiren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, bu yılda geleneği bozmayarak bayramlık sözü verdi. Başkan İnci, önümüzdeki yıl Topuk Yaylası’nda yapılacak 15 günlük kamp bedelini üstlenerek şimdiden rezervasyon yaptırdı. İnci, futbolcuların isteği üzerine de adidas eşofman ve ayakkabı sözü de verdi.
 
“Sakaryaspor, bir markadır”
 
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca ile Topuk Yaylası’nda kamp yapan Sakaryasporlu sporcuları ziyaret eden Başkan İnci, yeni sezonda sporculara başarılar diledi. Sakaryaspor’a her zaman destek olduklarını belirten İnci,” Sakaryaspor bu şehrin markasıdır. Geçmişte büyük başarılara imza attı. Şehrimizi yurtiçinde ve yurtdışında başarıyla temsil etti. Şu anda zor bir süreçten geçiyor. Sakaryaspor’u yalnız bırakmamız asla söz konusu olamaz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi biz yine üzerimize düşenden fazlasını yapmaya hazırız. Kulübümüz için herkes elini taşın altına sokmalıdır. “dedi.
 
Her zaman destek oldu
 
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca, Başkan İnci’ye desteğinden dolayı teşekkür ederek, “Başkanımız Sakaryaspor’a her zaman destek oldu, bir dediğimizi ikiletmedi. Bugün de burada yine büyüklüğünü göstererek, önümüzdeki yıl kamp bedelimizi üstlendi, futbolcularımıza takım elbise ve eşofman sözü verdi. Futbolcularımıza büyük moral oldu. Başkanımızın yaptıklarının örnek olmasını diliyorum.  Kendisine Sakaryaspor adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Sakaryasporlu futbolcularda, Başkan İnci’ye teşekkür ettiler.