Öğretmenliğim, başkanlığımdan  önde gelir

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile Hendek Gençlik Merkezi'nde öğretmenlerle yemekte bir araya geldi ve Hendek Gençlik Merkezi’ni  bir günlüğüne ücretsiz olarak öğretmenlere tahsis etti.

Başkan İnci’den öğretmenlere jest

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere verdiği davet programına bu yıl farklı bir etkinliği de dahil ederek, Hendek Gençlik Merkezi’ni 24 Kasım’da öğretmenlere tahsis etti.

Hendek Gençlik Merkezi’nde verilen yemeğe Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Öcal Danyeli, öğretmenler ve aileleri katıldı. 


Yemekte bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Öcal Danyeli “ Kendisi de eski bir öğretmen olan Belediye Başkanımız Ali İnci’ye, öğretmenlere, okullara ve eğitime verdiği desteklerden dolayı tüm eğitim camiası adına teşekkür ediyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum “ Dedi. 

Öğrencilerimle gurur duyuyorum

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de, yemekte bir konuşma yaparak “  Öğretmenler Gününüzü kutluyorum. Eski bir öğretmen olarak benim için öğretmenliğim, başkanlığımdan  önde gelir.Göreve geldiğimizde ilk olarak öğretmenlerimize bir Öğretmenevi yaptık.

Sizlerin orada rahatça bir araya gelmesi bol bol sohbet edip güzel vakit geçirmenizi sağladık. Sizlerle her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bir araya geldik. Bizim için eğitim çok önemli. Yetiştirdiğimiz öğrencilerimiz önemli makam arda görev yapıyorlar, onlarla gurur duyuyoruz. Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları için sizlere büyük görevler düşüyor. Bizler de her zaman yanınızdayız. Bugün Hendek Gençlik Merkezi’ni sizlere tahsis ettik. Çocuklarınız da çocuk eğlence dünyasında eğlenebilirler “ Diyerek, öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Gelişmiş, aydınlık, mutlu bir Türkiye

Kaymakam Mustafa Ayhan da, Öğretmenler Günü’nü kutlayarak “  Bugün hepimiz için anlamlı olan öğretmenlik mesleğinin, Öğretmenler Günü’nü kutlamak için buradayız. Güzel bir mekanda bizleri bir araya getiren ve bugün tesisi siz öğretmenlere tahsis eden Belediye Başkanımız Ali İnci’ye teşekkür ediyorum. Gelişmiş, aydınlık, mutlu bir Türkiye siz öğretmenlerin gayretleriyle olacaktır. Hendek’te eğitime katkı sağlayan, burada görev yaparak eğitim seviyesinin daha da yükselmesine destek veren öğretmenlerimizi kutluyorum “ Dedi. 

Program sonrası Başkan İnci’nin öğrencisi olan, Hendek Belediye Zabıta Amiri Harun Kaynak, Başkan İnci’ye çiçek vererek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Öğretmenler daha sonra HGM’nde bulunan havuz, hamam, sauna, kafeterya, 3D sinema, çocuk dünyası, bilardo ve bowling salonunda vakit geçirdiler.