İnci, Kızılcahamam’da TDBB’nin toplantısına Bozdağ ve Türel’de katılıyor Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin geleneksel olarak düzenlediği Üye Belediye Başkanları toplantısı başlıyor. Toplantıya Hendek Belediye Başkanı ve TDBB Başkan Yardımcısı Ali İnci’de katılıyor. Geçtiğimiz yıl Afyon'da gerçekleştirilen program bu yıl TDBB üyesi Keçiören Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği'nin ev sahipliğinde Ankara Kızılcahamam'da yapılacak.

Bozdağ ve Türel

Programın ev sahipliğini Birlik Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yapacak. Üye belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşecek çalıştay, üç gün sürecek. Programa üst düzey katılımların olması bekleniyor. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, Milletvekili Menderes Türel katılımcılar arasında yer alıyor.

3 gün sürecek

28 Şubat-2 Mart tarihleri arasındaki program kapsamında ‘’Üye Ülkelerde Kültürel Varlıkların Korunması ve Restorasyonu’’ ile ‘’Ülkelerarası İlişkilerde Yerel Yönetimlerin Rolü ve Önemi’’ ele alınacak. Programda TDBB tarafından yürütülen Bilgi Teknolojileri Güvenliği ilişkin stratejik çalışması da görüşülecek.

2012-2013 faaliyetleri

Kızılcahamam programı kapsamında TDBB yönetim kurulu toplantısı da yapılacak. Toplantıda Birliğimin 2012 ve 2013 faaliyet planları ele alınacak.