Başkan İnci engellilerle Kent Park’taydı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Engelliler Birlik Federasyonu tarafından düzenlenen pikniğe katıldı.

Kent Park’ta düzenlenen pikniğe Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Federasyon Genel Başkanı Rıdvan Çam, Alanya, Kandra, Kaynarca, Kocaali,Sapanca, İzmit, Geyve, Pamukova Dernek Başkanları, Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı, Fiziksel ve Zihinsel Otizm Dernek Başkanı, engelliler ve aileleri katıldı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Engelliler Birlik Federasyonu tarafından, engelliler haftası nedeniyle Kent Park’ta düzenlenen pikniğe katılarak engellilerle bir araya geldi. Başkan İnci piknikte engellilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Engelleri hep birlikte aşıyoruz

Başkan İnci, engelliler haftasını kutlayarak “ Bizler engelleri hep birlikte aşıyoruz.

Hendek’te cadde ve kaldırımlarımızı yaparken engelli vatandaşlarımızı da unutmadık. İlçemizin yollarını görme ve bedensel engellilere göre düzenledik. Sadece Hendek’te değil Sakarya başta olmak üzere Bolu, Düzce, Diyarbakır, Kocaeli, Özbekistan, Kırgızistan’da akülü ve manüel araç dağıttık. Sizler bizim için asla “öteki” olmadınız. Engelli vatandaşlarımızın yuva kurmalarına öncülük ettik. Görme engelli bilişim sınıfları açtık. Hayatın için de olmanız için elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bizler her zaman sizlerin yanındayız “ Dedi.

Piknikte çocuklar, yarışmalar yapıp şarkılar söyleyerek bol bol eğlendiler.

Piknik programı sonrası Engelliler Birlik Federasyonu tarafından, etkinliğe katkı sağlayanlara teşekkür belgesi verildi.