Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Rasimpaşa, Bayraktepe ve Büyükdere mahallelerinde yapılan doğalgaz çalışmalarını inceledi.

İnci, hızlı bir şekilde devam eden Bayraktepe ve Büyükdere Mahallelerinde yapılan doğalgaz çalışmalarında ekiplere hızlı, temiz ve yollara fazla zarar vermeden yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

2004 seçimlerinde Hendek’e doğalgaz sözü veren Başkan İnci, 2007 yılında ilçenin yüzde 70’ini doğalgaza kavuşturmasının ardından Yeşiller, Rasimpaşa, Bayraktepe ve Büyükdere Mahalleri’nde başlanan doğalgaz çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

3 mahalleye doğalgaz

2012 Aralık 15’te tamamlanması hedeflenen çalışma sonunda 1350 konut doğalgaza kavuşacak. İş bitirme süresi 90 gün olan çalışmalarda üç mahalleye 80 km doğalgaz hattı döşenecek.

Yollar, yaza yapılacak

AGDAŞ’a Hendek’te yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden İnci, AGDAŞ’tan çalışmalarda yolların çok fazla zarar görmemesi için hassasiyet rica ettiklerini belirterek, “Önümüzün kış, hava koşulları nedeniyle kazılan yolların yaz sonuna kadar yapılması mümkün değil. Müteahhit firmadan çalışmalarını mümkün olduğu kadar yol kenarlarından ve yolları çok fazla bozmadan yapmalarını rica etmiştik. Kendileri bizim bu ricamızı dikkate alarak çalışmalarını devam ettiriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Borular döşendikten sonra herkesin bildiği gibi belli bir süre beklenmesi ve yolların oturması lazım. Bu süreyi beklediğimizde kış aylarını bu şekilde geçirmek zorunda kalacağız. İnşallah yollarımızı yazın yapacağız. Bu sürede vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz” dedi.