İnci’nin Ankara çıkarması
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Ankara’ya giderek bir dizi ziyarette bulundu.
 
Ankara’ya giden Başkan İnci, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan’ı ziyaret ederek, Hendek’le ilgili projelerini paylaştı.

100 yataklı hastane

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ile Hendek’te yapımı devam eden 100 yataklı Hendek Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunarak, hastane yapımı için de teşekkür etti.
 
Kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’ya Uludere Rekreasyon projesi ve Kemaliye Mahallesi’nde hakkında bilgi veren İnci, Uludere Rekreasyon Projesi’nin yüzde 60’nın tamamlandığını belirtti. İnci, Kemaliye’de uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesi hakkında da bilgi veren İnci, Kemaliye’de uygulanacak kentsel dönüşüm ile Türkiye’de örnek bir proje olacağını da sözlerine ekledi.

Yayla ve kültür turizmi

Yayla ve kültür turizmi ile de Hendek’in ön plana çıktığını belirten İnci, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Hendek’teki Çiğdem, Dikmen, Beşoluk yaylalarını, yayla turizmi konusunda desteklenmesini, Bayraktepe Tesisleri’nin de kültür turizmi olarak Bakanlık arşivine alınmasını istedi.