Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallelerde sürdürülen asfalt çalışmaları kapsamında Bayraktepe Mahallesi de asfaltlandı. Ekipler asfalt öncesi hazırlıkları yapılan Bayraktepe Mahallesi’nde başlamış oldukları asfalt çalışmasını tamamladı.

Rasimpaşa Mahallesi’ndeki asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler,  Bayraktepe Şehit Ahmet Ersoy Caddesi’nde ( Kapancık Sokak ) 750 metre, 7049.’uncu sokakta 210 metre ve 7013. ‘üncü sokakta da 90 metre olmak üzere toplam 1050 metrelik yolda asfalt çalışmasını tamamladı. Ekipler, Yenimahalle’de çalışmalara devam edecek.  

Halkımızdan almış olduğumuz güçle çalışıyoruz

Şehirleşmede yolların büyük önemi olduğunu belirten Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü “ Asfalt olmayan mahallemiz kalmayacak, diyerek başladığımız çalışmalarımız hergün bir mahallemizde devam ediyor. Hizmetlerimizi yaparken vatandaşlarımızın taleplerini de dikkate alıyoruz. Halkımızdan almış olduğumuz güçle başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Asfalt çalışmalarımız ile birlikte farklı noktalarda bakım, tamirat, yaya yolu ve asfalt yama gibi işlerimiz de devam ediyor. Ekiplerimiz Yenimahalle’de tespit edilen yerlerde asfalt çalışmasına devam edecek “ dedi.