Gül bahçesinde yok yok

Şelale, kamelya, fitnes park, bungalov evler….

Hendek Belediyesi tarafından yapılan gül bahçesi son hız devam ediyor. Gül bahçesinde güller, şelale, kamelyalar, oturma grupları, çocuk oyun parkı, fitness park, hediyelik eşya dükkânları, restoran ve bungalov evler yer alıyor.

Bayraktepe Sosyal Tesislerinin hemen altındaki alana Gül Bahçesi yapan Hendek Belediyesi, şelale, kamelyalarında olduğu dinlenme tesisi yeni görünümü ile farklı bir boyut kazanıyor. Başkan Ali İnci, Şehitlik Anıtı ile yan yana konumdaki alana gül bahçesi yapacağını ilçe halkına açıklayarak bütün bahçelerde mevcut bulunan gül fidelerinden vatandaşların gönül rızası ile verdikleri fideleri Hendek Belediye Garajı’nda oluşturduğu bahçede bahçıvanların gözetiminde yetiştirdi.

200’den fazla bitki çeşidi

Gül bahçesine gülleri diken Hendek Belediyesi diğer taraftan bahçe içerisine şelale, kamelyalar, üzeri kapalı çocuk oyun parkı, fitness park, hediyelik eşya dükkânları, yürüyüş yolları, restoran ve bungalov evler yapıyor. 1 ay içerisinde çalışmaları bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, “İlçemize ve bölgemize yeni bir sosyal alan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada ayrıca yaklaşık 200’ün üzerinde bitki çeşidi ile botanik bahçe de olacak. Hendek’e hakim bir tepede olan tesisimize yoğun ilgi bekliyoruz” dedi.

hendek bayraktepe gül bahçesi