Hendek Bayraktepe Derneği Başkanı Baytun Talha Sunman ve yönetim kurulu üyeleri Osman Aydın, Resul Deniz, Adnan Albayrak, Talip Ulaş ve Orhan Üretmen, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret etti.

Başkan Püsküllü, yeni kurulan Bayraktepe Derneği Başkanı ve yönetimini tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “ Dernek faaliyetlerine baktığımız zaman Hendek’imize hitap edecek olan bir dernek görüyorum. Biz de belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İlçemizin yararına olacak her faaliyette yanınızdayız “Dedi.

Bayraktepe Derneği Hendek halkının derneğidir

Başkan Baytun Talha Sunman, Bayraktepe Derneği ile ilgili Başkan Püsküllü’yü bilgilendirerek “ Derneğimiz, gönüllülük esasına dayalı gençlik, eğitim ve insani yardım faaliyetlerine yönelik çalışmalar yapacaktır. Derneğimizin yönetim kurulu üyeleri bu işe gönül vermiş ve hiçbir karşılık beklemeden Hendek halkına hizmet edecek kişilerden oluşmaktadır.  İlçemizdeki sivil toplum kuruluşları ile uyumlu bir şekilde ortak projelere imza atacağız.  Yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte,  gençlere yönelik programlar, halkımıza yönelik konferanslar, çocuklara yönelik eğitimleri kapsayan faaliyetler yapmayı düşünüyoruz. Derneğimiz daha yeni kuruldu.

Bu dernek Hendek halkının derneğidir. Herkese kapımız açıktır. Derneğimiz Hendek halkına hayırlı olsun “ Dedi.