Sakarya Bayraktepe Derneği toplandı
Bayraktepe Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıya, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İNCİ, Hendek Belediye Başkanı İrfan PÜSKÜLLÜ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN, İlçe Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN, Sakarya Bayraktepe Derneği Başkanı B. Talha SUNMAN, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Genel Kurul üyeleri katıldı.
Toplantıda slayt eşliğinde derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.
“Bir millet geleceğini düşünüyorsa gençlerine yatırım yapmalıdır.”
 
Sakarya Bayraktepe Derneği Başkanı Baytun Talha SUNMAN, “ İstişare Toplantımıza hoş geldiniz. Sizleri, sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Derneğimiz, hayatın her aşamasında, insanımızın yanında olmaya gayret etmektedir.

·        4-6 yaş grubu İrfan Mektebi Eğitim Merkezi

·        6-15 yaş grubunda İrfan Mektebi Yaz Okulu

·        Üniversiteli gençlerimize burs ve barınma imkânı sağlamaya gayret ediyoruz.

İlçe Müftülüğümüzün ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalara destek oluyoruz.

Yönetim Kurulu kararı ve Müftülüğümüzle yaptığımız protokol çerçevesinde 150 yatılı, 250 gündüzlü öğrenciye hizmet verecek Kız Kuran Kursu inşaatımızı bitirmek üzereyiz.

Ayrıca gelecek yıl açılacak olan Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu projesinde tadilatları derneğimiz üstlenmiştir.

Yeşilyurt Beldemizde yatılı yurt ve kurs inşaatımızı yaz dönemine yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Önümüzdeki yıl üniversiteli gençlerimiz için erkek ve kız olmak üzere üniversite konuk evlerimizi hizmete açacağız.
Tüm faaliyetlerimizde, maddi/manevi bizimle olan siz değerli dostlarımıza şükranlarımızı sunar, davetimize icabetinizden onur duyduğumuzu hassaten belirtir, toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” diyerek genel kurula teşekkür etti.



Gençlerimizi yetiştirmeden geleceğimize yön veremeyiz

25. Dönem Milletvekili Ali İNCİ “Sakarya Bayraktepe Derneğinin genel kurul üyeleri, gerçekleştirilen istişare toplantısına davet edilmem ve sizlerle birlikte olmamdan duyduğum mutluluğu ifade eder, toplantımızın hayırlara vesile olması dileklerimle sizleri, sevgi ve saygıyla selamlarım.



Dernekte görev yapacak arkadaşları da tebrik eder başarılar dilerim. Geleceğin ümidi olan gençlerin yetişmesinde Sakarya Bayraktepe Derneğine, sizlere, hepimize büyük görevler düşmektedir. Diğer derneklerle yaptığınız faaliyetleri görüyorum. Slogan olarak kullandığınız “Bir mum diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez.” sözü, yapacağınız çalışmalara ışık tutacaktır. Kurumlarla da işbirliği halinde daha güzel çalışmalar yapacağınızdan eminim. Faaliyetleriniz esnasında bize her ne görev düşerse hazır olduğumu bilmenizi isterim. Dernek çalışmalarınızda, aile ve iş hayatınızda başarılar dilerim.” dedi.
 

Geleceğimizden, geleceğinden emin nesil yetiştirmeliyiz
Hendek Belediye Başkanı İrfan PÜSKÜLLÜ de konuşmasında “Genel Kurul sonrası gerçekleştirdiğiniz istişare toplantınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kurullarda görev alan arkadaşları tebrik ediyor, hayırlı olması dileklerimle sizleri selamlıyorum. Derneğin yapmış olduğu faaliyetleri izlediğimde, daha yapılacak çok işimizin olduğuna kanaat getirdim. Gençlerimizin yetişmesinde sivil toplum kuruluşlarının desteğine de çok ihtiyaç var. Ailelerimizin, çocuklarımızın olumsuzluklardan etkilenmemesi için onlara sahip çıkmalıyız. Gönüllülük esasına dayalı gençlik, eğitim ve insani yardım faaliyetlerine yönelik çalışmalarımızı daha da arttırmalıyız.

Sakarya Bayraktepe Derneği organizesiyle, Hendek Gönüllü Hizmet Kuruluşları bu alanda büyük bir boşluğu doldurmaktadır. Belediye olarak toplum yararına yaptığınız çalışmalarda sizlerle beraberiz. Gün, geleceğimize, gençlerimize sahip çıkma günüdür. Gençlik, eğitim ve insani yardım faaliyetlerinizde, kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim.” dedi.



Sakarya Bayraktepe Derneği yönetim ve denetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor

Asil Üyeler
Talha Sunman, Adnan M. Albayrak, Ahmet Tezdoğan, Ahmet Yarıcı, Ali Kutlu, Aytekin Tutkun, Danyal Kaya, Emin O. Kabasakal, Engin Güllü, Fuat Yeğin, Hakan Tazim, Halit İnci, İdris Beşikçioğlu, İlyas Sarı, Kadir Bilgiç, Lokman İçöz, Mehmet Uzunoğlu, Mustafa Öz, Osman Aydın, Ömür Yılmaz, Özcan Nalbant, Resul Deniz, S. Uğur Dündar, Selim Gençler, Yılmaz İbrahimbaş , 



Yedek Üyeler
Abdullah Çakır, Ahmet Kavakçı, Ali Osman Yüksel, Bilal Deniz, Celil Çekiçcioğlu, Erdal Atabey, Ferhan Yılkın, Feyzullah Köstereli, Furkan Kılıç, Habip Sunman, Halil Karacabağ, Hasan Altuntaş, İlker Şen, Murat Kaya, Mükerrem Aksakal, Orhan Üretmen, Osman Yılkın, Sefer Sarı, Selami Uludağ, Serdar Tutucu, Talip Borazancı, Talip Ulaş, Türksan Antike, Yusuf Kavis, Zeki Parlak



Denetim Kurulu Asil


Üyeler, Sinan Baylan, Bilal Çuhalılar, Hasan Serdar Baykal

Denetim Kurulu Yedek Üyeler

Bünyamin Koçhan, Savaş Fındık, Mustafa Demirtaş