Hendek kültürel zenginliğe sahiptir

Hendek Batum ve Havalisi Kültür Derneği Başkanı Cihat Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hendek bir kültür mozaiği

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Püsküllü, Hendek’in bir kültür mozaiği olduğunu belirterek “ Hendek kültürel zenginliğe sahiptir. Birçok kültürden insan Hendek’te kardeşlik içerisinde birlikte yaşıyor. Bizler de bu güzelliklere güzellik katmak için hep birlikte çalışıyoruz. Değerlerimize sahip çıkıp onları korumalıyız. Önemli olan ortak değerleri ve güzellikleri beraber yaşamaktır “ Dedi.

Toplumlararası komşuluk ilişkileri güzel

Hendek Batum ve Havalisi Kültür Derneği Başkanı Cihat Pehlivan, Başkan Püsküllü’ye yeni görevinde başarılar dileyerek “ Hendek’te yaşamaktan çok mutluyuz. Bizlerin dedeleri, ataları buraya yerleşmiş ve hepimiz artık Hendekliyiz.

Toplumlararası komşuluk ilişkileri güzel ve korunmuş. Bu da Hendek’te birçok kültürden insanın kardeşlik içerisinde yaşadığının en güzel örneğidir “ Diyerek, Başkan Püsküllü’ye görevinde başarılar diledi.