“BAKALE GUZUM” Gurubundan Yeni Bir Proje

Kültürel bir organizasyon olan “Çanakkale Gezisi” yorgunluğunu atmadan, şimdi de bir sosyal sorumluluk projesi başlatan “Bakele Guzum” facebook grubu, 27 öğrencininkışlık bot ihtiyacını karşılamaya çalışıyor. 

Tüm Türkiye ve dünyada yaşayan Hendek’lileri bir araya getirmek ve iletişimde bulunmalarına aracılık etmek amacı ile  kurulan Bakele Guzum facebook grubu,  '' AYAKLAR ÜŞÜMESİN '' sloganı ile başlattığı sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, Hendek'teki bir okulun öğrencileri için kışlık bot almak için çalışmaya başladı.


Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Hendekliler ( bakale guzum nerlerdesiniz ) grubu yöneticilerinden Ayşegül Arutan; “geçtiğimiz yıl da yine okullara yönelik kitap ve oyuncak kampanyası düzenlemiş ve 2 okulun kitap ihtiyaçlarını sağlamaya çalışmıştık. Bu kez de ihtiyaç sahibi öğrencilere bot almak için çalışma başlattık '' dedi. Arutan sözlerine şöyle devam etti;  


 ''Hendek’te bir okulda öğrencilerin bot ihtiyacı olduğu bilgisi bize ulaştı ve ilçede yaşayan grup yöneticisi arkadaşlarımız ön araştırma yaparak bize bot ihtiyacı olan öğrenci sayısı belirlendi. Ve  dört gün gibi çok kısa bir sürede altyapısı hazırlanan proje hayata geçirildi.Tüm detaylarına Facebook sayfamızdan kolaylıkla ulaşabileceğiniz bu proje, başından beri vurgulamaya çalıştığımız amacımıza yönelik bir çalışmadır.  Yani Hendek’liler, Hendek’liler için harekete geçiyor. 


İnanıyoruz ki Hendekli hemşerilerimiz, az ya da çok bu çalışmada bizi yalnız bırakmayacaklar ve başarıları ile guru duyacaklardır. 


Projelerimize ve bize ulaşabileceğiniz Facebook sayfamıza ait link;
http://www.facebook.com/groups/Hendeklibakale

Bu vesile ile projeye destek olan tüm isimsiz Hendek’li hemşerilerimize ve her projede bize desteğini esirgemeyen Hendek Hendek’e teşekkür ederiz.  '' 

Kampanyanın bitiş tarihi 22 Aralık 2012 olarak belirtildi.