ATATÜRK STADI’NDA GERİ SAYIM BAŞLADI

Hendekspor’un 4 Kasım Pazar Günü saat 14.00’te Devrek Belediyespor ile oynayacağı maç ile Atatürk Stadı yeni sezona merhaba diyecek. Tartan pistte yapılan bakım çalışmaları nedeni ile pist 2 Kasım Cuma Günü’ne kadar kullanılmayacak.

 Hendek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Hendek Atatürk Stadı’nda gerçekleştirdiği iyileştirme ve bakım çalışmalarında sona gelindi. Çalışmalar kapsamında hakem odası, soyunma odaları ve wc ler yenilendi, elektronik scorbord yapıldı ve 8 bin metre karelik alanda çim serilmesinin ardından tartan pistin bakımına geçildi. Stadta, koltuklu tribün yükletilip öne alınırken toplam 3 sıra yani 174 koltukta ilave ediliyor.

Sporu tabana yaymayı hedefliyoruz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,”Sporun ve sağlıklı yaşamanın hayatımızda ne kadar önemli olduğunu, toplum olarak yavaş yavaş anlamaya başladık. Sporun insan sağlığındaki etkisini artık kimse yadırgamıyor, bu da güzel bir yere doğru gidiyor. Bugün toplumdaki, özellikle fiziksel anlamdaki rahatsızlıkların en önemli sebebi, durağan monoton bir hayat ve sağlıksız beslenme. Biz Hendek Belediyesi olarak yaptığımız spor tesisleriyle gençlerin, çocukların ve yaşlıların sporla daha fazla iç içe olmaları konusunda hızlı bir mesafe kat ettik. Sporu tabana yayma anlayışıyla herkesin spor yapmasını temin edecek tesisler yapıyoruz. Bütün mahallelerimizde, spor aletleri de var. Arkadaşlarımız okullarda da çocuklarımıza sporun güzelliğini ve iyi bir arkadaş olduğunu anlatıyorlar. Gençleri iyiler ve iyiliklerle arkadaş etmek onları hem karakterli, hem de başarılı kılacaktır. Gençlerimiz için en iyi arkadaş spordur" dedi.