Daha Güzel Bir Hendek!

Dikmen, Aksu, Kurtuluş, Göksu, Yeniyayla, Kırktepe, Güney, Kadifekale, Çamlııca mahallesinin ardından Aşağıhüseyinşeyh’te kilitli parke çalışması yapılıyor.

Aşağıhüseyinşeyh Mahallesi’nde Fen İşleri Ekipleri tarafından yapılan yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan 650 metre uzunluğundaki yolda toplam 2000 m2 kilitli parke taşı döşeme işi yapılmaya başlandı.  

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ”
 
“Her yıl parke taşı döşeme işleminin program dâhilinde devam edeceği ve bütün mahallelerde parke taşının tamamlanacağını ifade eden Başkan İrfan Püsküllü; “‘Göreve geldiğimiz günden bu yana hava koşulları elverdiğince ilçemizde gerek merkez mahallelerde gerekse kırsal mahallelerde önemli yatırımlara imza attık. Özellikle köyken mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerimizde eksiklerin tamamlanması büyük çaba sarf ediyoruz. İlçe halkımızla el ele vererek daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe hedefimize ulaşacağımızdan hiç kuşkumuz yok.Tüm çalışmalarımızı ince eleyip sık dokuyarak yapıyoruz ve yapılan çalışmalardan halkımız da oldukça memnun’ diye konuştu.