Hendek Belediyesi, güçlü araç filosuna eklediği yeni ve modern araçları ile hizmet kalitesini daha da artırdı.

Teknolojik gelişmeleri de yakından takip eden Hendek Belediyesi, halka en iyi hizmeti vermenin gayreti ile çalışıyor. Hizmet ağının genişlemesiyle birlikte, her mahalleye hizmet vermek için, her yıl araç filosuna yenilerini ekliyor.  Hendek Belediyesi, güçlendirilmiş araç filosu ile vatandaşlara en kaliteli ve en hızlı vermenin gayreti ile çalışmalarına devam ediyor.

Çağa uygun belediyecilik

Günümüzde kas gücüyle belediyeciliğin yapılmadığını vurgulayan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü "Deneme yanılma yöntemiyle de belediyecilik yapılmıyor. Belediyeciliğin bilgi, birikim ve vizyon işi olduğu herkesçe malumdur. Biz çağın gereğine uygun çağdaş belediyecilik yapmaya gayret ediyoruz. Sakarya’nın coğrafi olarak en geniş ilçelerinden birisi olan Hendek’te en iyi hizmeti verebilmek için araç-gereç yapımızı güçlendirmenin gayreti içerisindeyiz. Makine parkının güçlendirilmesi ve yenilenmesiyle birlikte halkımıza daha rahat hizmet etme imkanına kavuşuyoruz. Hizmet kervanını büyüterek devam ediyoruz.  " dedi.

Başkan Püsküllü, İlerleyen günlerde kaliteli hizmete ve bu hizmet için gereken araçları ve teknolojiyi Hendek halkıyla buluşturmaya devam edeceklerini dile getirdi.