Fındık borsası Hendek’te

Hendek´te yatırım yapan ITINERA.S.P.A İtalyan Firmasının yeni Finansal Direktörü, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci´yi ziyaret etti. 

ITINERA.S.P.A İtalyan Firması Yeni Finansal Direktörü Gıovannı Capellı ve Sergio Bianchi, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci´yi makamında ziyaret etti. Finansal Direktör Gıovannı Capellı’nin tanışma ziyaretinde, AK Parti Hendek Belediye Meclis Üyesi Adayı Şenay Sakal da hazır bulundu.

Başkan İnci’ye başarılar diledi

Hendek´te yatırım yapmaktan çok mutlu olduklarını belirten Capellı, “ Hendek ulaşım yönünden oldukça cazip bir bölge olup, fındık yönünden de çok zengin bir bölge. Biz işadamlarına desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ali İnci’ye teşekkür ediyorum. Hendek’te ki faaliyetlerini de inceledim, Hendek’e güzel hizmetler yapmış, kendisini tebrik ediyorum “ Diyerek, Başkan İnci’ye 30 Mart Yerel Seçimlerinde başarılar diledi.

Hendek Dünya’ya açıldı

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan İnci, Hendek´in dünyaya açıldığını belirterek " İlçemizde kendi alanlarında söz sahibi olan büyük firmalar yatırım yapıp faaliyete geçmişlerdir. Yerli firmaların dışında yabancı yatırımcılarında ilçemizde fabrika kurmaları Hendek´i cazibe merkezi haline getirmiştir. Fabrikaların faaliyete geçmeleri ilçemiz ekonomisine katkıda bulunduğu gibi işsizliği de çözmüştür. Anonsla işçi aranan bir Hendek var artık. İtalyan fındık fabrikasının kurulmasıyla da Hendek´in fındıkları tüm dünyaya pazarlanacaktır. Yapılacak olan yatırımla Türkiye´de bir ilke daha imza atılmıştır " Diyerek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Başkan İnci, misafirlerine Hendek Hatırası tablo hediye etti.