AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu,Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi Adem Öz ,Hendek Küçük Sanayii Kooperatif Başkanı Cengiz Varlıca ve Yönetimini makamında ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu Küçük Sanayii hakkında bilgiler aldı.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu,Küçük Sanayii Kooperatif Başkanı Cengiz Varlıca ve beraberindekiler daha sonra Küçük Sanayii esnafını tek tek gezerek sorun ve isteklerini dinlediler.

Sofu “Küçük Sanayii kooperatif başkanımız ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek kendileri ile sanayimizin sorunları ve istekleri ile ilgili bilgiler aldık.Ziyaretimizde ayrıca ülke gündemi ile ilgili değerlendirmeler yaptık.Ziyaretimizi Küçük Sanayii esnafımızı hep birlikte ziyaret ederek esnafımız ile hasbihal ettik.Ziyaretimizde bize eşlik eden Kooperatif Başkanı Cengiz Varlıca , Yönetimine ve Sanayii esnafımıza teşekkür ediyor,Hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Küçük Sanayyi Kooperatif Başkanı Cengiz Varlıca AK Parti İlçe Başkanı ve Yönetimin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.