2016 yılının ilk toplantısı

HENDEK BELEDİYESİ 2016 YILI İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
 
Hendek Belediyesi 2016 yılı ilk meclis toplantısı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında gerçekleştirildi.

Yeni yılın ilk toplantısı

Hendek Belediyesi 2016 yılı ilk meclis toplantısı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasında İrfan Püsküllü 2016 yılının ilçemize, ilimize, İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisi dileklerinde bulundu.  Hendek Belediyesi Ocak ayı Meclis Toplantısında 10 gündem maddesi görüşülerek 9’u  oy birliği ile karara bağlanırken, 7. Maddeye MHP Grubu ret oyu verdi.

10 madde görüşüldü

Hendek Belediyesi Meclisi 2016 yılı Ocak Ayı Olağan toplantısında 10. Gündem maddesi olan 2016 yılında görev yapacak denetim komisyonuna AK Parti’den Bilal Deniz, Mehmet Akyüzlü, MHP’den ise Haşim Oturak seçildi. MHP grubu Gündemin yedinci maddesi olan, imar ve bayındırlık komisyonunca incelenen 192 ada, 35 ve 148 nolu parseller ile ilgili komisyon raporuna ret oyu verdi.  Gündemin sona ermesinin ardından MHP Grup Başkanı Hüdaverdi Bahadır söz alarak bazı konularda görüş ve önerilerde bulundu.
Kentsel ile ilgili bilgi verdi
Meclis toplantısını takip eden Kemaliye mahalle sakinlerine de bilgi veren Başkan Püsküllü,u ygulamayı düşündükleri projenin maketini yaptırdıklarını belirterek, “Bu proje ilçemiz adına çok önemli bir proje. Mahalle ile ilgili kamuoyunda büyük bir bilgi kirliliği var. Tüm bunları bertaraf etmek adına önümüzdeki meclis toplantısı öncesinde mahalle sakinleri ile yüz yüze bir toplantı yapacağız. Kentsel dönüşümle ilgili bazı aksaklıklar oldu. Bundan böyle hiçbir aksaklığa ve dedikoduya meydan vermemek adına ince eleyip sık dokuyoruz. Hendek’in bu projeye çok ihtiyacı var. Bugün varız yarın yokuz ama bu meclisimizin Hendek ilçemize yapacağı en güzel iyilik Kentsel dönüşümün yapılması olacaktır” diye konuştu.