Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve 2. OSB’deki işadamları Bayraktepe Tesisleri’nde biraraya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Toplantıya 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 2.OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur, 2. OSB Müdürü Hıdır Erçolak, BELİŞ Müdürü Bilal Deniz, işadamları ve yöneticileri katıldı.

Önümüz çok iyi görünüyor

Toplantıda konuşma yapan 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur “ Son günlerde yaşanan olaylarda sanayiciler de büyük moral bozukluğu içerisindeydi. Çok şükür yavaş yavaş normal günlerimize dönüyoruz. Devletimizin bize verdiği desteklerden dolayı bu sıkıntıları çabuk atlatacağımızı umut ediyoruz. Önümüz çok iyi görünüyor, hep birlikte büyük bir badire atlattık. Allah bu günleri bizlere birdaha yaşatmasın inşallah “ Dedi.



500 milyar dolarlık ihracat hedefleniyor, bunlar sizlerin sayesinde olacaktır

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ Yaşanan darbe girişimi sonrası milletimiz, birlikteliğini ve kahramanlığını tüm Dünya’ya birkez daha gösterdi ve göstermeye de devam ediyor. Tutmuş olduğumuz Demokrasi Nöbetleri bunun bir göstergesidir. Sizlere moral motivasyon olsun diye böyle bir toplantı düzenledik. Sanayicilerimiz olmadan olmaz, sizlerin himayesinde binlerce işçi çalıştırıyorsunuz. Bu ülkenin en büyük parçasısınız. Bugün burada biraraya geldik ve sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Sizlerin bizlerden istekleriniz var mıdır, sizlere ne hizmet verebiliriz, sizlere yardımcı olabilmemiz için kapımız sizlere her zaman açıktır. Biz 2. OSB Yönetim Kurulu başkanı ve yönetimi ile de sık sık görüşüyoruz. Bundan sonra inşallah ülkemiz çok daha iyi olacaktır, önü açık ve sizlerin de  desteği ile olacaktır. Türkiye artık eski Türkiye değil, geri kalmış değil. Şuan 500 milyar dolarlık ihracat hedefleniyor, bunlar sizlerin sayesinde olacaktır.  Eski günleri atlattık inşallah, bizler sizlerin en büyük yardımcısıyız. Manevi olarak her zaman sizinleyiz “ Diyerek,  15 Temmuz olaylarında şehit olan vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına ve ülkemize sabır, gazilerimize de acil şifalar diledi.



Hendek, sizlerle birlikte büyüyecek ve ülkeye büyük katkı sağlamış olacağız

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de bir konuşma yaparak “ Sizler üretiyorsunuz ve ülke kalkınıyor. Eğer sizler üretmezseniz ülke kalkınmaz, eğer Hendek’teki işadamları olmazsa Hendek gelişmez. Her zaman başkanımızın yanında olduğum gibi sizlerin de yanındayım. Bizler bir bütünün parçaları olarak devam edersek faydasını görürüz. Kısa bir dönem Milletvekilliği yaptım. Hizmet etmek için vekil olmak şart değil. Biz yine sizlerin yanındayız. Ne zaman desteğe ihtiyacınız olursa bizler yine buradayız. Sizler Hendek’in bir parçasısınız, Hendek ile birlikte büyüyeceksiniz, Hendek’te sizlerle birlikte büyüyecek ve ülkeye büyük katkı sağlamış olacağız. Herbiriniz, küçük firmalar dahil ihracat yapıyorsunuz. Biz Türkiye olarak Dünya’daki İşadamlarının, Dünya Devletlerinin pastasına ortak olduk. Türkiye’de şuan muhalefet partileri, askeri, iktidarı ile büyük bir birliktelik sağlandı. İnşallah bunun devam etmesi lazım, ülke insanlığı için bu gereklidir. Bu milletin kalbine kurşunlar sıkıldı, meclisine bombalar atıldı. Böyle bir ortamda siz işadamlarının karşısına sıkıntılar gelebilir, bizler her zaman yanınızdayız. İnşallah ihracatımız çok yukarılarda olur, önümüz açık olur “ Diyerek, şehitlere Allahtan Rahmet, yakınlarına sabır ve gazilerimize acil şifalar diledi.





Konuşmaların ardından işadamları sohbet edip fikir alışverişinde bulundular.