Henço Yöresel Ürünleri Hendek’te Açıldı 

Bir süre önce girişimcilik kursuna katılarak yöresel ürünler konulu iş planı hazırlayan Fatma İnan tarafından ilçemize yeni bir işletme daha açıldı.

Hendek Yenimahalle’de hizmete giren Henço yöresel ürünlerinin açılış merasimine Hendek İlçe Kaymakamı Mustafa Ayhan , Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Demirel , Hendek İlçe Tarım Müdürü Temel Ata , Hendek Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Cemil Varlıca , Sakarya Kosgeb Müdürü İsmet Yılmaz ve esnafların katılımlarıyla açılış kurdelesinin kesilmesiyle gerçekleştirildi.

Hendek İlçesinde Girişimleriyle Adından çokça söz edilen Hendek Sarma Firma sahibi Rahime Aslıbay da girişimci meslektaşını yanız bırakmayarak açılışa katıldı.

Diğer Yandan Kendine Öz girişimleriyle Bilgisayar – Yazılım ve teknik hizmetleri Sunan Hendek ilçesinin Bayan Girişimcilerinden Göksel Solak ve Mali Müşavir Sümeyye Sever’de Henço yöresel ürünler açılışına katılarak bayan girişimci arkadaşlarını yanlız bırakmadılar.

Açılış sonrasında yöresel ürünlerden ikramda bulunan Fatma İnan, çeşitli konularda Ar-Ge çalışmaları sürdürdükleri dile getirerek açılışa katılan tüm konuklara teşekkür etti.

Hendek Kaymakamı ve beraberindeki heyet, bir süre işletmede üretilen ürünler, teknik cihazlar konularında bilgi alması sonrasında açılış töreni son buldu.