GÜVEN TİMLERİ HUZUR VE GÜVENİ SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro ve Polis Merkezi Amirliği ekiplerince son üç günde yapılan denetlemeler ve devriyelerde çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.


İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri son üç günde yapılan denetimler ve devriyerlerde çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirdi.

İlçe merkezinde ekiplerce yapılan çeşitli uygulama ve denetlemelerde durdurulan araçlar kontrol edildi. Ekiplerin İlçemiz Başpınar Mahallesi Osman Yılmaz Caddesi üzerinde yaptıkları uygulama da 54 D … Plakalı araçı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada F. Ç isimli şahsa ait Beratta marka silah ve silaha ait fişek ele geçirildi.

Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin almış oldukları istihbarat sonucunda 81 BF … Plakalı araç sahibi M.Y isimli şahsın aracın da silah bulundurması bilgisini almaları üzerine araç ilçe merkezinde durduruldu. Araçta arama yapan GÜVEN TİM leri  aracın arka koltuğunda M16 görünümlü ruhsatsız av tüfeğini ele geçirdiler. Şahıs işlemlerinin yapılması için Polis Merkezine götürüldü.

OPERASYONDA İKİ ADET AV TÜFEĞİ ELE GEÇİRİLDİ

İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç önleme ve Soruşturma Büro Amirliği GÜVEN TİM leri ilçe genelinde operasyonlarına devam ediyor. 
Ekiplerin almış oldukları istihbarat neticesinde Mahmutbey Mahallesinde H.V ve E.Ö isimli sahısların ikametinde silah ve uyuşturucu madde bulunduğu bilgisi aldılar. Şahsın ikametine giden ekipler evde arama yaptılar. Yapılan ev aramasında şahısların yatak odasında SPECİAL marka av tüfeği ve buna ait fişekler bulundu. Evde başka silahlarında olma ihtimalini değerlendiren ekipler salon kısmında çekyatı altına baktıklarında ise MAGNUM marka av tüfeği buldular. Şahıslar işlemlerin yapılması için Polis Merkezine getirildiler.
Emniyet yetkilileri, uygulamaların devam edeceğini belirtirken, halkın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla ruhsatsız silaha kesinlikle geçit vermeyeceklerini vurguladı. Silah yakalanan şahıslara cezai işlem de uygulanırken, silahlara el konuldu