BASIN AÇIKLAMASI

Dile kolay. Tam 21 yılını berber ve kuaför esnafının hizmetine adamış biri olarak; tekrar talip olduğum başkanlık görevine, üyelerimizin çoğunluğunun teveccühü ile yeniden seçilmenin mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek isterim. 

Hendekli berber ve kuaför arkadaşlarımın şahsıma ve ekibime duyduğu güveni, 21 yıldır olduğu gibi boşa çıkartmayacağımız, 4 yıllık yeni bir sayfa daha açmış bulunmaktayız. 

Odamız genel kurulunun ve alınan sonuçların başta esnafımıza ve ilçemize hayırlar getireceğinden şüphemiz yoktur. 

Genel kurulumuzu şereflendirerek Divan Başkanlığını üstlenen Birlik Başkanımız Sayın Hasan Alişan başta olmak üzere, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanım Sayın Mehmet Demirel ve Hendek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanım Sayın Cemil Varlıca’ya, katılım gösteren tüm meslek odası başkanlarıma ve misafirlerimize şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum. 

Bilindiği üzere odamız başkanlık seçimi 2 listenin yarışına sahne olmuştur. Bu yönüyle de heyecanlı bir genel kurul yaşadık. Medeni cesaret göstererek aday çıkan Hüseyin Yüksel ve ekip arkadaşları, bizim kardeşlerimizdir. 

Rekabet genel kurulla birlikte sona ermiştir. 

Hendek Berber ve Kuaför Esnafı bu genel kuruldan da güçlü çıkmayı başarmıştır ve önümüzdeki 4 yıllık süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi bilecektir. 

Genel kurul sonrası gerek ziyaretle, gerek telefonla ve gerekse sosyal medya üzerinden tebriklerini ileten tüm dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. 

Bu duygu ve düşüncülerle tüm meslektaşlarımı kucaklıyor, işlerinde bolluk ve bereket diliyorum. 

Vahdet ÇİLEK
Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı ve Türkiye 
Berberler ve Kuaförler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi