Gemlik’ten 9 Madalya
Bursa Gemlik Spor Salonu’nda yapılan İllerarası Karate Ligi’ne Hendek Belediyesi Karate Kulübü’nden 15 sporcu katıldı. Dokuz ilden 40 Klüp ve 400 sporcunun katıldığı müsabakalardan Hendekli sporcular madalyalarla ayrıldı.

Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Eskişehir, İzmir, Balıkesir, Kütahya ve Bilecik’ten 400 sporcunun katıldığı İllerarası Lig müsabakalarında, Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları 3 altın, 4 gümüş ve 2 bronz madalya alarak maçlara damgasını vurdu.

Sporcularını yalnız bırakmayan Hendek Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık, bir başarıya daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “  Destek veren başta Kaymakamımız ve belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yeni şampiyonluklar için çalışmaya devam ediyoruz “ dedi.



Hendek’imize yakışır dereceler

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek “ Her zaman olduğu gibi sporcularımız Hendek’imize yakışır bir şekilde derece ile döndü. Tüm spor dallarında sporcularımız en iyi derecelerle ilçemizi temsil ediyorlar. Spor şehri Hendek’imiz her alanda olduğu gibi sporda da kendinden söz ettiriyor. Tüm sporcularımızı tebrik ediyor, daha nice başarılar diliyorum “ dedi.