MUSTAFA ASIM İLOKULU KALELİ YAKAN TOP OYUNUNDA İL BİRİNCİSİ OLDU

Geçen ay ilçelerde düzenlenen yarışmalarda  ilçe birinciliği alan Mustafa Asım ilkokulu 4/A sınıfı öğrencileri Hendek ilçemizi temsilen il müsabakalarına katıldı. 

Müsabakalarda sırasıyla Arifiye'yi 2-1, Sapanca'yı 2-0, Karasu'yu 2-0 yenen Hendek ekibi Adapazarı ilçesi ile de final maçı yaptı.

Yapılan final maçını da 2.1 yenerek alan Mustafa Asım İlkokulu 4/A sınıfı il birincisi oldu. 



Öğrencilerin başarısı kendilerini, ailelerini, öğretmenlerini ve tüm Hendeği sevindirdi.

Bu başarıdan dolayı 4 A sınıfı öğrencilerini ve Sınıf Öğretmeni Gülşen Fatma DURSUN’u tebrik ediyoruz.



Her yıl düzenlenen “Geleneksel Çocuk Oyunları” kapsamında, 2018 yılı ilçe müsabakaları “2.Sınıflar  Yağ Satarım Bal Satarım Oyunu” 09 Nisan 2018 Pazartesi günü İlçemiz Yeni Kapalı Spor Salonunda gerçekleşmiştir. “2.sınıflar Yağ Satarım Bal Satarım Oyunu”nda birinci olarak il müsabakalarında ilçemizi temsil etme hakkını Noksel İlkokulu kazandı.

İl müsabakaları 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü başlamıştır. İlk gün “2.sınıflar  Yağ Satarım Bal Satarım Oyunu”nda ilçemizi temsil eden Noksel İlkokulu sırasıyla Arifiye, Pamukova ve Serdivan ilçelerini temsil eden okulları yenerek finale kaldı. Final müsabakasında ise Adapazarı ilçesini temsil eden okulu yenerek il birincisi olan İlçemiz Noksel İlkokulu birincilik kupasını elde etti.

Noksel İlkokulu 2. Sınıf öğretmeni ve öğrencilerini elde ettikleri birincilikten dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.