Hendek’ te  2013 - 2014 sezonunda kurulan Fenerbahçe futbol okulu Sakarya’ ya bağlı olarak, futbol hocası ve antrenör ibrahim baysel ve Yardımcısı kadri dündar önderliğinde eğitimine devam etmektedir. Okulun en önemli özelliği ise fenerbahçe futbol okulları olarak hem

Türkiye hem dünya geneli en küçük öğrenciyi bünyesinde barındırmasıdır. 2009 doğumlu olan mehmet akif dündar okulun gözbebeği durumunda. 2 mart 2014 tarihinde Sakarya’ da yapılan marmara bölgesindeki bütün takımların katıldığı “1. Marmara cup” futbol turnuvasına , Hendek ve Sakarya’ yı bu okulumuz temsil etmiştir.

Turnuvaya ait plaket töreni

Bayraktepe’de Sakarya genel koordinatörü ve antrenör Ahmet Özdenkaya ve eşi aynı zamanda yardımcısı Serap Özdenkaya’ nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Program konuşmasında hendek’ e teşekkürlerini ve memnuniyetini İfade eden Özdenkaya, çalışma disiplini, öğrenci sayıları, hedefler ve planları Konularına değindi. Aileler arasındaki uyumu da çok beğenen Özdenkaya ve yardımcısı Yöneticilere teşekkür etti. Karşılıklı soru ve cevap şeklinde devam eden tören de programa velileri ile katılan öğrencilere, futbolculardan kerem bedir' e yapılan sürpriz doğum günü etkinliği beğeni kazandı. Hatıra fotoğrafları çekimlerinin ardından program sona erdi.

Yetkililer,
ADAPAZARINDA YAPILAN TURNUVANIN GÖRÜNTÜLERİNİN 19 MART 2014 GÜNÜ  SAAT 19:00' DAN İTİBAREN FB TV'DE YILDIZLAR ALTINDA İSİMLİ PROGRAMDA YAYINLANACAĞINI  BELİRTTİLER.