D-100 Karayolu Hendek Kargalı Hanbaba Mahallesinin yıllardır yaşamış olduğu can kayıpları bu akşamda mahalle sakinlerinden Osman Şimşek’in(1941) yolu bölmek istemesi esnasında feci şekilde can vermesiyle acılarına bir yenisi eklendi. 

18 yıldır söz verildiğini belirten Mahalle Sakinleri, meydana gelen kazanın ne ilk nede son olacağını belirterek, D-100 kara yolunu bir süreliğine trafiğe kapattılar. 

Olay yerine gelen Hendek ilçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, olay yerinde yer alan ve D-100 karayolunu kapatan mahalle sakinlerinin acısını paylaşarak, ilgililere durumu ileteceklerini belirtti. 

Ardından olay yerine Hendek İlçe Kaymakamının gelmesini isteyen, Mahalle sakinlerine Hendek İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık’ın olay yerine gelerek, D-100 karayolunun bu bölgesinde yaşanan acıların son olması için Karayolları bölge müdürlüğünü arayarak durumunun ivedilikle çözülmesi konusunda Vali Hüseyin Avni Çoş’tan söz aldığını yenileyerek vatandaşları D-100 karayolunun açılması için ikna etti. 

1941 Trabzon Ünye doğumlu olduğu öğrenilen Osman Şimşek olay sonrasında feci şekilde yaşamını yitirdi.



34 GV 6**6 plakalı O. H. Yönetimindeki aracın sürücüsü Meydana gelen kaza sonrasında emniyet güçlerince gözaltına alındığı öğrenildi. 
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı belirtildi.