Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri ilçe merkezinde takibe aldıkları şüpheli şahsın evinden silah ve uyuşturucu madde (esrar) ele geçirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç önleme ve Araştırma ekipleri yapmış oldukları istihbari çalışmalar neticesinde uyuşturucu tacirini yakın takibe aldı. Polis, İ.A yı bir kaç gün takip ettikten sonra şahsın ilçe merkezdeki Nuriye Mahallesinde ki evine operasyon düzenledi. Emniyet ekipleri savcılıktan aldıkları arama kararı ile İ.A nın evine gitti. Evde arama yapan ekipler şahsın yatak odasında ruhsatsız tabanca buldu. Uyuşturucu madde olma ihtimalini göz önüne alan ekipler, evde bulunan şeker çuvalına baktılar. Şeker çuvalından şüphelenen ekipler, çuvalın içine baktıklarında satılmaya hazır esrar maddesi ele geçirdi. İ.A suç unsurlarıyla birlikte işlemleri yapılmak üzere Polis Merkezine getirildi.

Emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadele daha etkin olabilmek için vatandaşlarımızın bu gibi durumlarda 155 Polis Merkezimizi aramalarını ifade ettiler.