Gönül dostları Bayraktepe’de Kimler yoktu ki…

Cemal Kamacı, Nezir Aydın, Recep Yıldırım, Şükrü Kiracıoğlu, Ulvi Çavdaroğlu, Hikmet Say, Bilal Batman, Yusuf Öztürk, Şadi Tanış, Fahrettin Bay, Ercan Güneş, Namık Arda, Hadi Dinçer, Murat Kosova, Abdullah Şen, Ahmet Arslan, Ömer Yaşar, Zeki Aydıntepe, Nihat Arslan, Cevat Topkara, Ali Köstereli, Ekrem İnce, Orhan Erol, Ahmet Mülayim, Osman İbrahim Baş, Yılmaz Aycan, Mustafa Karataş, Sabri Özmanav, Mustafa Altun, Çetin Tosun, Halil Karadirim,  Fikrettin Işık, Osman Emanet, Remzi Cesur, Yusuf Ziya Kara, Mehmet Uzunoğlu, Ahmet Toprak, Ali İdman, Süleyman Yıldız, Adem Öz, İsmail Karanlık, Hasan Alpar, Recep Dertli, Cüneyt Alkaya…

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, eski teşkilat arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Milli Selamet Partisi, Fazilet Partisi, Refah Partisi ve Ak Parti’den yıllarca beraber yol aldığı dostlarını Bayraktepe’de iftarda ağırladı. İftara Eski İl Başkanları, belediye başkanları, vekiller ve bugüne kadar omuz omuza çalışıp bugünlere gelinmesinde büyük emek veren partililer katıldı. Başkan İnci dostlarını kapıda karşılayıp, uzun zaman görüşemediği dostlarına sarılarak özlem giderdi.

Uzun yıllar mücadele ve zor günler

İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan İnci, gönül dostlarıyla bir araya gelmenin kendisini çok duygulandırdığını ve mutlu olduğunu belirterek “  Bir arkadaşımızı kaybetmemiz bugün biraraya gelmemize vesile oldu. Birarada olmak dostluluğumuzu daha da pekiştirmek ve çocuklarımızın da bu dostluğu devam ettirmesini isterim. Sizlerle uzun yıllar mücadele verip, zor günler geçirerek bugünlere geldik.Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Uzun zamandır görüşemediğim bazı dostlarımı burada görmek beni çok mutlu etti. İnşallah daha uzun yıllar sizlerle birlikte güzel hizmetler yaparız “ Dedi.

İftar sonrası Başkan İnci, misafirlerini Bayraktepe ile ilgili bilgilendirip, Hendek Kültürevi ve rölyefleri gezdirdi.


Daha sonra Başkan İnci ve dostları çay içip bol bol sohbet ettiler.