Türk-İş Mali Sekreteri ve Demiryol-İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin misafiri oldu. Atalay, Uludere Rekreasyon Projesi ve Hendek Şehitliğini gezdi.

Uludere ve Şehitlik

Türk-İş Mali Sekreteri ve Demiryol-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’a Uludere Rekreasyon projesi ve Hendek Şehitliği hakkında bilgi veren Başkan İnci, Hendek Şehitliği’ni kısa bir süre önce tamamladıklarını ancak rölyeflerle zenginleştireceklerini söyleyerek,  Ramazan’da şehit ailelerine verecekleri iftar yemeğine Türk İş Mali Sekreteri Ergün Atalay’ı da davet etti.  Atalay, iftar yemeğine mutlaka katılmaya çalışacağını ifade ederek, manevi değerlere verdiği önemden dolayı Başkan İnci’ye teşekkür etti.

Gençlerle sohbet ettiler

Atalay ve İnci daha sonra Uludere Rekreasyon çalışmasını ve dere üzerinde yapılan köprüleri incelediler. Dere üzerinde gençlerle sohbet eden Atalay ve İnci, bir cenaze evine de ziyarette bulundular. Atalay, Başkan İnci’yi çalışmalarından dolayı tebrik ederek Hendek’teki çalışmalarından her yerde övgüyle bahsettiklerini söyledi. İnci’de, Ankara’da kendilerine her zaman destek olan Atalay’a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.