Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında Yeni Mahalle İlk okulunda öğrencilerle bir araya gelerek origamı ( Kağıt Katlama Sanatı) gösterisi yaparak öğrencilerle eğlenceli bir vakit geçirdi. Origami sanatına  lise yıllarında merak salan Polis Memuru Muhammet Özdemir, renkli kağıtları kullanarak değişik şekil ve desenler ortaya çıkarıyor. Emniyet Personeli kağıt katlama sanatını basit şekillerle sınıf ortamında öğrencilere göstererek birlikte ev, kedi kalp ve gül şekilleri yaptılar. 
 
Polis Memuru origami sanatıyla ile ilgili, " Kağıt Katlama Sanatı çocuklar açısından etkili bir eğitsel araçtır. çocuklar için en önemli iş oyunudur ve her fırsatta oyun oynamak için değerlendirilmesi gerekir. Anne, baba ve öğretmenlerin çocuklarla beraber vakit geçirmelerinde  eğitici bir oyun olduğu için kullanmalarını tavsiye ediyorum." dedi.
 
Okul Yönetimi, origaminin öğrenciler üzerinde eğitici bir oyun olduğunu söyleyerek, İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerine teşekkür etti.