Hendek İlçe Merkezinde yer alan Profesör Dr. Ayhan KIZIL caddesinde sabahın ilk saatleri itibariyle elektrik kesintisi yaşandı, halen devam etmekte olan kesinti konusunda yanıt alamadıklarını belirten, ilçe esnafı, durum dan çok şikayetci olduklarını dile getirdiler.

Her Kar yağışı sonrasında yaşanan bu kesintiler den ötürü, sürdürmekte oldukları çalışmaların yarım kaldığını cihazları nın çeşitli zararlar gördüğünü dile getiren Profesör Dr. Ayhan KIZIL Cadde Esnafı isyanlarda. 

Tüm bunların yanı sıra, geçtiğimiz günlerde çeşitli direk çalışmaları nın ne halde olduğunu, sizlerle paylaşmıştık, şehrin göbeğinde bunlar yaşanıyorsa, köylerdeki kesintiler ve arzaların bir hayli yoğun olduğu düşünülüyor. 

Elektrik gibi yüksek önem taşıyan bir hizmetin İlçemiz Hendek'te bunca gevşeklikle yönetildiğini gören esnav ve halk her geçen gün biraz daha Elektirik Kurumuna olan güvenlerini sarsıldığı düşünülüyor.

Diğer yan dan kurumun ödeme noktası nın bunca nüfus yoğunluğuna sahip ilçemiz Hendek'te bir tek ödeme oktası olması, ve bu nokta nın yeterli olmadığı yaşanan ödeme kuyruklarıyla gözler önüne serilmektedir. 

İlçemiz Hendek herşeyin en iyisine layıkken bu sorunların bir an önce çözülmesi konusunda hiç bir çalışma nın yapılmaması yoğun geçen kış aylarında esnafı kara kara düşündürüyor. 

Hayırlı cumalar dileriz.