Hendek ilçesinde yaşayan tüm engelli vatandaşlara ulaşmak amacıyla ve bu amac doğrultusunda engelilerin sorunların çözümü konusunda faaliyetlerine başlayan Hendek El Ele Engellilerle Yaşam Derneği faaliyetlerine başladı.

Bu gün engelli ziyaretlerine start veren dernek yetkilileri Hendek Çamlıca , Necatipaşa ve Sarıyer mahallelerinde, engelli vatandaşlarla görüşmeler yaparak onların ihtiyaçlarının berlenmesi noktasında çalışmalar yürüttüler.

Çalışmaların başlamasında büyük emeği olan Kurum ve Kuruluşlara teşekkür eden Dernek Yönetimi birde teşekkür mesajı yayınladılar.

"El ele engellilerle yaşam derneği olarak Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim bölümü gönüllü öğrencileri ile,Hendek genelinde başlattığımız,engelsiz ev,engelsiz aile,engelsiz toplum,engelsiz birey ve engelsiz yaşam projemizin ilk adamını attık,bu anlamda sayın kaymakamımız İDRİS AKBIYIK beyfendiye, öğretim görevlisi Emrah BİLGİÇ hocamıza,Özel Eğitimbölüm  başkanımız Canan ÖZGÜÇ SOLAN hanımefendiye vede dekanımız Prof.Dr. FİRDEVS KARAHAN hanımefendiye katkılarından dolayı teşşekkürlerimiz sunarız."