Başkan Toçoğlu, yeni bulvarın hastane ulaşımında kilit bir rol üstleneceğini ifade ederek, “Şehircilik anlayışımız inşallah Sakaryamızı daha birçok yeni ulaşım yatırımıyla buluşturacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği Hendek Devlet Hastanesi ile ilçe merkezine duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmalar başladı. Asfalt çalışmaları, orta refüj, kaldırım ve çevre düzenlemelerinin yapılacağı yeni bulvarın hastane ulaşımında kilit bir rol üstleneceğini belirten Başkan Toçoğlu, yeni arterdeki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Hayırlı Olsun

Arterde devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Toçoğlu, “Kısa bir süre önce arterde incelemelerde bulunmuş, bu alana Hendek’e yakışır bir bulvar kazandırılması konusunda ekiplerimize gerekli talimatları vermiştik. Derhal çalışmalarımıza başladık. Arter asfalta hazır hale getirildi. Ardından orta refüj ve bordür çalışmaları tamamlandı. Ekiplerimiz şuan asfalt serim işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Kısa süre içerisinde yeni bulvarda tüm işlemler tamamlanmış olacak” diye konuştu.


Kilit Rol Üstlenecek

Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “2 bin 400 metre uzunluğundaki arterin Hendek Devlet Hastanesi ulaşımında kilit bir rol üstleneceğini söyleyebiliriz. İlçe merkezinden hastaneye ulaşım yeni bulvar sayesinde daha rahat ve güvenli olacak. Daha önce bu gibi bulvar projelerini şehrimizin muhtelif bölgelerinde hizmete almıştık. Çalışmaların devam ettiği yeni bulvar projemizin de büyük bir beğeni kazanacağına inanıyoruz. Hendek’e hayırlı olsun.”



Yeni Bulvarlar
“Yeni bulvar, yol bakım, kentsel tasarım ve cadde yenileme projelerimize hız vermiş durumdayız. Şehir merkezinde gözle görülür bir yenileme çalışmamız oldu. Ana arterleri baştan sona yeniliyoruz. Yine 16 ilçe grup yollarında asfaltsız yol bırakmamak gibi bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda çalışmalar aralıksız sürüyor. Yeni bulvarlar, ulaşıma alternatifler getiren yeni düzenlemeler, şehre yeni giriş kapıları kazandırıyoruz. Sakarya’da ulaşıma duble rahatlık getirdik. Şehircilik anlayışımız inşallah Sakaryamızı daha birçok yeni ulaşım yatırımıyla buluşturacak.”