Edinilen bilgilere göre  dün Gece saat 22.30 sularında Hendek Yeşilyurt Jandarma bölgesi olan Çoban yatağı köyün de nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten S.S (67) önce hanımını A.S(47)’yi vurdu sonrasında kendisini vurduğu öğrenildi.



Olay Hendek İlçesine Bağlı Çoban Yatak köyün de meydana geldi. Olay sonrasında vurulan şahıslardan S.S(67) olay yerindeki yakınları tarafından hendek devlet hastanesine özel bir araç ile getirildiği öğrenildi. Olay yerindeki diğer vurulan A.S (47) ise Hendek devlet hastanesi 112 acil ambulansı ile ilk müdahale yapılmak üzere hendek devlet hastanesine getirildi. 
Hastaneye yetiştirilen ağır yaralılar dan A.S (47), ilk müdahalelerin yapılmasına rağmen hastanede vefat ettiği öğrenildi. Olay yerinden özel araç ile getirilen S.S (67) nin ilk müdahalenin yapılması ardın dan, Sakarya eğitim ve araştırma hastanesine yoğum bakım bölümüne yetiştirildiği, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 
Hendek İlçesi Yeşilyurt beldesi Çoban yatağı köyün de meydana gelen olay sonucunda Hendek Cumhuriyet Savcılığı ve Bölge jandarma olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.