“Ramazan’ın bereketi tüm şehre yayılacak”

Hendek’te düzenlenen istişare toplantısında konuşan Davut Yüce, “Ramazan ayının manevi atmosferini inşallah şehrimizin her bir köşesine yayacağız. İlçe belediyelerimizle koordineli olarak yine dul, yetim, yaşlı, ihtiyaç sahibi ve kimsesizlere ulaşacak, Ramazan’ın bereketiyle vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

Hendek Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, ilçe belediye başkan yardımcıları ve şube müdürleri yer aldı.

İftar sofraları

Ramazan ayında yapılacak çalışmalara ilişkin istişarelerin yapıldığı buluşmada konuşan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak her yıl tüm ilçelerimizde ‘Mahallemde İftar Var’ programlarını gerçekleştiriyorduk. Geçtiğimiz yıl yaşanan yağışlar dolayısıyla bu yıl ilçe belediyelerimiz kendi ölçeklerinde farklı iftar ve Ramazan etkinliklerini gerçekleştirecek. Kent Park’ta Kadir Gecesi’nde düzenleyeceğimiz iftarın haricinde toplumumuzun farklı kesimlerine yönelik iftar buluşmalarımız olacak” dedi.

İhtiyaç sahiplerine ulaşacağız

Yüce açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Ramazan ayının manevi atmosferini inşallah şehrimizin her bir köşesine yayacağız. Yılın her günü devam eden sosyal yardım faaliyetlerimiz de Ramazan’da artarak devam edecek. İlçe belediyelerimizle koordineli olarak yine dul, yetim, yaşlı, ihtiyaç sahibi ve kimsesizlere ulaşacağız. Kimsesizlerin kimsesi olmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacak, Ramazan’ın bereketiyle vatandaşlarımızı yanında olacağız” diye konuştu.