Sakarya ili Hendek İlçisi nin başkanı Sakarya il sınırlarına çıkan projeleri ile bir kez daha söz daha gündem oldu. Düzce de yayın yapan Öncü Yayın Grubunun internet sitesinde bu gün dikkat çekici bir haber vardı. Haberin Başlığı Komşu Uçuyor biz hala yerimizde sayıyoruz oldu.

Hendek İlçesinde yapılacak olan yeni bir projeyi anlatan konu başlığı ilçede yapımına başlanacak olan hendek hava alanını konu edinmişti. Öyleki Sakarya ili ve Düzce ili nin tam ortasında bulunan Hendek ilçesine kurulacak olan hava alanı komşu medya kuruluşlarınında dikkatini çekmiştiki, Haber geçikmedi, 

İlçede yürütmüş olduğu projeler ile adını Türkiyede duyuran Hendek Belediye Başkanı Ali İNCİ artık bu tarz başlıklara alışmış olsa gerek, ilçede yapılacak olan Sakarya İl genelindeki Sakarya Üniversitesi dışında Doğu Marmara üniversitesi projesiylede çok ses getireceğe benziyor. 

İlçemiz Hendek'i çok çeşitli projelerle gerek gelişmesine gerekse ulusal ve yerel basında adeta bir yıldız haline gelmesine sebep olmaktadır.