Uludere projesi, ödül getirdi 

AK Parti tarafından Ankara Rixos Otel’de “Marka Şehirler Geleceğe Hazırlanıyor” sloganıyla ve “Yaşanabilir ve Estetik Şehirler” başlığı ile gerçekleştirilen sempozyumda Hendekj Belediyesi Uludere Rekreasyon Projesi ile jüri özel ödülüne layık görüldü.

İki gün süren ve ödül alan projelerin de tanıtımının yapıldığıı Sempozyumda ayrıca alanında uzman konuklar sunumlar yaptılar. Yarışma; Büyükşehirler, İl, Büyükşehir İlçe, İlçe, Belde ve İl Genel Meclisi kategorilerinde gerçekleştirildi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Proje Yarışması’nda sonuçlar belli oldu. Yarışmada, Hendek Belediyesi Uludere Projesi ile Juri özel ödülüne layık görüldü. Sempozyuma katılan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ödülünü İçişleri Bakanı Muammer Güler’ın elinden aldı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Uludere Rekreasyon Projesi’nin ödül almasının mutluluk verici olduğunu söyleyerek,” Bu Sakaryamız ve Hendeğimiz için gurur verici bir ödül, bu tip başarılar çalışma azmimizi ve şevkimizi artırıyor. Allah nasib ederse seneye esas birinciliği kazanmak istiyoruz.”dedi.