Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin misafiri oldular. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’de ziyarette bulundu.


Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’i Hendek’te ağırlayan Başkan İnci, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  İstanbul gibi metropol bir şehrin iki önemli ilçesinin belediye başkanını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan İnci, “Bizler aynı alanlarda hizmet eden kişileriz. Eskiden ülkeler yarışırken şimdi şehirler yarışıyor. Bir yandan halkımıza hizmet ederken diğer yandan ilçelerimizi öne çıkarmak için mücadele ediyoruz. Zaman zaman da bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz, tecrübelerimizi paylaşıyoruz.  Ayrıca Türk Dünyasındaki belediyelerle tecrübelerimizi paylaşmak ve işbirliği faaliyetlerinde bulunmak için kurduğumuz Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nde de Üsküdar ve Pendik belediye başkanlarımızla birlikte çalışmalar yapıyoruz.   Başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Başkan İnci’ye “Üsküdarlı Meşhurlar” Kitabını hediye ederken, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’de vazo hediye etti.  Başkanlar, kısa bir şehir turu yaptılar.